Thyalie

www.thyalie.hu



Kék gyöngynek is hívhatnánk Thyalie szigetét az online szerepjátékok tengerében. Thyalie egy olyan webes, ingyenes RPG, mely a karakterfejlesztést és a klikkelgetős játékok élvezetét vegyíti a fórumos szerepjátékok határtalan képzeletvilágával. Több ezer regisztrált karakterrel és többtucatnyi naponta online játékossal büszkélkedve Thyalie szigete egyre közkedveltebbé válik a magyar online fórumos szerepjátékok és a klasszikus RPG-k mezőnyében.

Hogyan folyik a karakterépítés?

1. Regisztrálsz egy karaktert: kitalálsz egy fantasy nevet, kiválasztod a fajod (9 faj közül) és nemed. Visszaigazolsz a reigsztrációs levélre és belépsz újdonsült karakteredhez.
2. Cselekvések útján Tapasztalati pontokat (TP), aranyat, és tárgyakat szerzel. Több mint 70 fajta cselekvés közül választhatsz, az elején a legegyszerűbbektől (Séta, Rakodás, Koldulás) haladsz egészen a nehezebbek felé (Vadászat, Kalandozás, Főzés, Bányászat, stb.)
3. Ahogy szinteket lépsz újabb és újabb foglalkozásokat tanulhatsz ki (17 foglalkozást próbálhatsz ki), mindegyik más dolgokra jó. Míg egyikkel alkalmi pénzhez jutsz addig másokkal nyersanyagokat sajtolsz, míg megint másokkal fegyvereket, vérteket, bájitalokat gyártasz.
4. Foglalkozásaid mellett a harcban is specializálódhatsz. Egy különleges anyag, a Gyöngypor beszerzésével tetoválásokat és talizmánokat készíttethetsz, majd mágiákat, képességeket tanulhatsz. Az egyedülálló mágia- és kasztrendszernek köszönhetően 16 kaszt játszható Thyalie szigetén.
5. A megannyi szörny mellett más karakterekkel is harcolhatsz a párbajszobában. Meglophatsz más karaktereket, letaglózhatod őket, vagy meggyógyíthatod, esetleg ha Boszorkány vagy, még a karakter képét is lecserélheted (Csúfítás képesség). Természetesen egy Fejvadász karakter bármikor megbosszulhat, úgyhogy vigyázz!

Mitől jó a fórumos szerepjáték Thyalien?

1. Naponta feljáró játékosokkal büszkélkedhetünk.
2. Barátságos, segítőkész társaság vagyunk, nincs megkülönböztetés kezdő és profi játékos között. Mindenkinek szívesen segítünk, és ez nem csak a moderátor csapatra igaz.
3. Nincs túlbonyolított szabályrendszer, a beírásokat csak végső esetben javítjuk, segítünk utólagos névátírásban. Ameddig IC-ben írsz, addig csak vállveregetést kapsz (ha nem, akkor pedig szidás helyett segítséget). Nincs bannolás, értelmetlen karakter kirúgás és egyéb atrocitások.
4. Mágia és képességrendszer, mely összeköti a CsP és IC aktivitást. Gyöngyport IC beírásokkal is lehet szerezni, melyből aztán tetoválás készíttethető. A varázslatokat sikerességét a rendszer dönti el a beírás és a használt varázslaterősség szerint.
4. Egyedülálló kalandrendszer, melyben mérföldkövek eléréséért TP-t és aranyat lehet szerezni.
5. Gyorsan lefolyó kalandok, érdekes történetek, megannyi szabad játék.
6. 70 oldalas világleírás (Történelem, Városok, Fajok, Kultúra, Ipar, Vallás, Gazdaság, Szokások, stb.)
7. Szerepjátékos kézikönyv (Rövidítések, fogalmak, általános tudnivalók)
8. Karbantartott rendszer.

Mit ajánlunk még?

1. Chat (instalálás nékül, rögtön a belépést követően elérhető a menü alatt)
2. Updatelt facebook fal, és hírek, így mindig mindennel képben lehetsz.
3. Évente megrendezett Thyalie találkozó, melyen szórakoztató programok keretében ismerkedünk élőben is egymással
4. Teljesen ingyenes, reklámmentes felület.

Ha kedvet kaptál ízelítőnktől akkor bátran regisztrálj egy karaktert az alábbi címen:
www.thyalie.hu

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>